torstai 28. kesäkuuta 2012

Ruoho lyhyeksi ja muuta puuhaa

Voi mikä ruohonleikkureiden pärinä, kun vihdoin tuli ilta ilman vesisadetta tänne meidän 80 talon omakotialueelle. Itse liityin myös joukon jatkoksi tuohon rauhoittavan tasaiseen moottorien hyrinään, joka saa aikaan mahtavaa, leikatun ruohon tuoksua.

Tekemisenä tuo ruohonleikkuu on minusta myös oikein mukavaa. Siinä hommassa näkee välittömästi työnsä tuloksen, ei tarvitse olla paikoillaan eikä tarvitse juuri käyttää ajatuksia tekemiselleen.
Siinä voikin tehokkaasti käyttää tuon ajatuskapasiteetin johonkin ihan muualle.

Omat ajatukseni suuntautuivat tänään kankaaseen jota minulla ei vielä edes ole ja mekkoon, jonka tarvitsen reilun viikon kuluttua. Ensi viikon sunnuntaina veljeni tytöllä on kastejuhla ja tietenkään kaapissa ei ole mitään päällepantavaa. No nyt suunnitelma on kuitenkin valmiina ja ruoho leikattuna! Sen asian en nyt anna häiritä, että mieheni totesi: "Et sitten kuvittelekaan ehtiväsi itse tehdä mitään mekkoja..."

Niin se mekko, siitä tulee (heti kun löydän kankaan ja aikaa), jokin kivanvärinen pellavamekko, jossa on löyhästi laskeutuva pääntie ja helmassa, joka on noin polvipituinen, nauhakuja ja nauha sivulla rusetilla hiukan rypylle kiristettynä. Hihat ovat ikäänkuin pitkät holkkihihat. Jännittävää, onkohan minulla oikeasti tuo mekko valmiina, kun olemme lähdössä?

Myöhäisillan (minulla yleensä noin klo 21 alkaen) ohjelmassa oli tänään betonitöiden maalausta, hiontaa ja TADAA sain valmiiksi ensimmäiset ulkotulialuset, joita olen jonkin aikaa mielessä pyöritellyt (kuvia alla valmiista ja keskeneräisistä jutuista ja muutama viikko sitten kyhäämästä betonityösopestani pihan perältä).

Jujuna tuossa uudessa tuotteessani on, että sen avulla voi poltella ulkotulia myös puuterassilla ja laiturilla. Tuote on kaksiosainen ja päällimmäisessä on reikä ulkotulelle, joten samalla siinä on kolo tulelle eikä tuuli vie sitä mennessään. 


Näistä laitoinkin heti kuvia FB:hen sekä Sallan pajan, että Tunnelmapuodin sivulle ja sain lähes reaaliajassa mahtavat määrät innostavaa palautetta. Tämä oli todella "Tekemisen ilosta ja onnistumisen onnesta"-juttu!
- Salla -


Näistä tuli kyllä aikas kivoja omasta mielestäni. Yksi jää heti omalle terassille!











Tässä minun mieleni lepää ja kädet saa tehdä.


Seuraavaksi tiedossa hiontaa.


Joka naisen unelma... oma betonimylly pihaan! Minun toiveeni täyttyi viime kesänä, kun hankittiin veljeni kanssa tämä puoliksi ja minä saan säilyttää sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti