sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ihanaa sunnuntaita


Onni onnettomuudessa! Eilisen päivän touhuissa emme muistaneet käydä kaupassa ja aamupalaleivät olivat tyystin syöty. Niinpä sekoitin sämpyläjuuren illalla jääkaappiin odottamaan, ja aamulla leivoin sämpylät aamiaiskattaukseen.

Siitä alkoi touhukas päivä loistavasti!

Sunnuntaista huolimatta käytin inspiraation hyödyksi ja viskasin matot ulos suunnilleen samaan aikaan kuin taisivat pojatkin kadota pihaleikkeihin.

Siivotessa jo mietin millaisilla kukilla itseni palkitsisin urakan jälkeen.

Keittiöön poimin kasvimaalta oranssin ja keltaisen sävyissä hehkuvia kehäkukkia ja niiden seuraksi muutaman oksan herkkää röyhytatarta.





Eteisen lipastoa piristää nyt perinteiset syysleimut, joiden alut sain joitain vuosia sitten isoäitini kuikkapenkistä, jossa ne ovat jakaneet iloa loppukesäisin jo vuosikymmeniä. Lipastolle laitoin avainkoriksi myös uuden kangaskorin, joka on testikappale uutuustuotteita varten.



Wc:n taso sai väriläiskän metsiköstä poimituista kanervista. Kangaspussukka, jonne sujautin lasipurkin, löytyi kaapinuumenista... vanhoja koekappaleita.

Päivällisellä jatkui edelleen meidän perheen sadonkorjuuviikot. Tällä kertaa grillattu liha sai kaverikseen rosollia tai siis sallattia kuten meillä päin sanotaan.
- Salla -











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti