lauantai 21. heinäkuuta 2012

Torilla

Kieltämättä oli hieman epätodellinen tunne, kun kello soitti aamulla 3.20 ja tiedossa oli ripeä nousu ja lähtö autonrattiin.

Suuntana oli Somerniemen tori, keskellä ei mitään. Ajelin kohti usvaista auringonnousua ja unelmoin kivasta ja nopeasti lämpenevästä toripäivästä. Päälleni oli valinnut hellemekon ja ohuen neuletakin katsomatta lämpömittariin ja moottoritiellä taulu näytti +7 astetta, krrr.

Jännitys laukesi paikan päällä, kun sain paikkalapun ja tiesin ehtineeni ajoissa. Saapumisaikani 5.00 riitti ja joitain paikkoja jäi vielä jälkeeni, mutta kaikki halukkaat eivät tällä kertaa kuitenkaan huhujen mukaan torille mahtuneet.

Usva laski ja aurinko alkoi lämmittää. Niin ja torikansaa alkoi virrata paikalle tuttuun somerniemeläiseen tyyliin innokkaina tutustumaan torin tarjontaan.

Paikka on kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen kesäkohde. Pari sataa erilaista myyntipistettä ja todellinen torifiilis elävän musiikin ja monien herkkujen kera on tarjolla jokaisena kesälauantaina tuolla keskellä ei mitään. Tai no, on siinä ihan lähellä Baddingin Paratiisi-kesäkioski!

Viime vuonna kävin tuolla torilla kerran kimpsuineni ja nyt tuli heti sellainen olo, että toinen kerta tähän kesään pitäisi saada tätä elämystä mahdutettua.
- Salla -

Sallan Pajan myyyntipiste torilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti